Monday, July 6, 2009

hari yg amat lapar

last week, lepas hantar bapak mertua & akak2 ipar aku g umrah, aku g le jejalan kat Low Yat. Mat nak beli hardisk..terpaksa la ikut walaupon aku dah muncung.Mana tak muncungnye, tetiba tuko plan dr nak soping baju trus tersoping barang kompite..alasan mat, mega sale tak start lagi...grrrr..

pas penat cari hardisk ( mat ni ske compare dulu ..so dia akan pusing 2-3 kali then br dia beli) dan utk mencover muncung yg semakin panjang..kami g mamam area Setiawangsa. Ni kira 2nd time la mamam kat sini, b4 tis masa amek kusus kawen..

makanan mmg sedap wlpn aku kannye ske sgt masak asam pedas..bedal je la..lapo punya pasal..lunch tadi mamam kat McD je...mana ley tahan..kami org melayu..mesti nak cari nasik gak..

ketibaan air,tu bkn air kosong..tapi air leci..buah leci dah selamat masuk perut..


masak asam pedas n telur dadar (telur dadar mmg wajib sbb kami sangat suka telur dadar)

nasi bersama sayur campur dan udang goreng tepung..yummy..
setelah melahap tak pandang kiri kanan,ni la hasilnya.tak penah2 aku makan abis cenggini...


asam pedas hanya tinggal kuah n bendi..kami tak suka makan bendi..

udang goremg tepung tinggal sekor sebelum di ngap oleh aku..

sekian saja....(sebenarnya takde idea nak upload cite apa pon..huhu)

2 comments:

  1. ida, restoran ni memang hidang pakai kuali ek??mcm menarik..kat mana ni??apa nama restoran dia??ingat tak??lagi satu, mhl tak??QS ni kan..hehhehe

    ReplyDelete
  2. kecurrrrr

    gelas besar mmg sedap

    ReplyDelete